Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Doporučení pražských hygieniků k provozu předškolních zařízení vzhledem k nastaveným preventivním opatřením infekce covid-19
29.05.2020

EU plánuje revizi legislativy pro dopravu zvířat
29.05.2020

Dopad pandemie COVID-19 na potravinový systém
29.05.2020

COVID-19 epidemic - Cancellation of BTSF Activities
29.05.2020

Ctpp >

ICCEE


SZPI uzavřela pekárnu ve Žlebech na Kutnohorsku
Datum: 26.01.2015
SZPI
 Vzhledem k tomu, že provozovatel nezajistil podmínky pro bezpečnou výrobu potravin, SZPI na místě uložila zákaz užívání prostor pro závažné porušení hygienických předpisů. Zároveň inspekce prostřednictvím uloženého opatření provozovateli nařídila provést důkladnou deratizaci, dezinsekci a celkový úklid včetně likvidace surovin v poškozených obalech.
SZPI zákaz uvolní, až provozovatel uvede stav prostor do souladu se zákonem, což inspekce prověří opakovanou kontrolou.

Zpracoval: Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí, tel.: +420 542 426 633