Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Evropský antibiotický den 2018
19.11.2018

Pozvánka na DEN ZDRAVÍ na Přírodovědecké fakultě v rámci akce Geografie pro život
19.11.2018

Zdroje a skladba bílkovin a riziko nadváhy a obezity u dvojčat ze Spojeného království
19.11.2018

Příjem hem železa a riziko nádoru plic v kohortě European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
19.11.2018

Ctpp >


„Exotika“ v potravinách – tisková konference Fóra zdravé výživy
Datum: 25.05.2016
Fórum zdravé výživy

Tyto a další otázky se v rámci tiskové konference řešily. Fórum zdravé výživy se zaměřilo na palmový olej z různých úhlů pohledu – technologického, zdravotního a výživového. Přidali jsme i praktická doporučení. Se zástupci médií diskutovali prof. Dostálová, doc. Piťha, Mgr. Starnovská a RNDr. Suchánek.

Tiskové materiály:

tisková zpráva: „Exotika“ v potravinách
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Palmový olej v potravinářství
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Co místo palmového oleje?
RNDr. Pavel Suchánek: Palmový olej a naše zdraví
Mgr. Tamara Starnovská: Palmový olej v praktickém životě