Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nařízení ÚKZÚZ - Ralstonia solanacearum v závlahové vodě - ze dne 14. 9. 2018
21.09.2018

Platforma pro reformulace má za sebou další úspěšný rok
21.09.2018

Aktualizace databáze hostitelských rostlin bakterie Xylella
21.09.2018

Zpráva o činosti systému RASFF v ČR za rok 2017
21.09.2018

Ctpp >


Seminář: "Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin", 27. 5. 2017
Datum: 22.05.2017
VŠCHT v Praze

Seminář: Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin

 

Vydáno: 19.5.2017
Autor: VŠCHT

 

Seminář "Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin" se koná v sobotu 27. května v posluchárně VŠCHT Praha.

 



pořádá seminář
"Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin"    

v sobotu 27. května 2017
8,20 – 17,00 hod.

Místo: VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6, posluchárna B II
Moderátor: Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Program:

Vůně a chuť koření Ing. Zdeněk Jelínek GurmEko s.r.o., Radonice
Současné trendy v léčbě obezity prim. MUDr. Petr Sucharda, CSc. III. interní klinika 1 LF UK a VFN, Praha
Mléčné výrobky s vysokou nutriční a senzorickou jakostí – prezentace Ing. Pavel Vybíral Polabské mlékárny a.s.
Barviva v potravinách Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. VŠCHT Praha 
Změny vonných a chuťových látek při zpracování potravin Doc. Dr. Ing. Marek Doležal VŠCHT Praha 
Glutamát sodný – potřebný nebo škodlivý?

Doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

VŠCHT Praha 

Procesní aromata  (spolu s ochutnávkou výrobku „kuřecí aroma“)

RNDr. Radomír Molín,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Vitana a.s. 

VŠCHT Praha 

Energetická a nízkoenergetická sladidla

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 VŠCHT Praha 
Diskuse a ukončení semináře 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., 

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 VŠCHT Praha 

 

 

Zdroj: VŠCHT Praha, Ústav analýzy potravin a výživy


Foto: Shutterstock