Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

27
březen

Kontrola SVS v tržnici SAPA odhalila přes 130...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontrola-svs-v-trznici-sapa-odhalila-pres-1300-kg-potravin-n ... [číst dál]
27. březen 2024
26
březen

Konference „Nápoje a látky v nich obsažené“ –...

 https://bezpecnostpotravin.cz/konference-napoje-a-latky-v-nich-obsazene-abstrakty/ ... [číst dál]
26. březen 2024
26
březen

Hlášení v systému RASFF: 12. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-12-tyden-2024/ Vydáno: 26. 3. 2024 ... [číst dál]
26. březen 2024
26
březen

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizoro...

https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-vysledcich-planovane-kontroly-cizorodych-latek-v-po ... [číst dál]
26. březen 2024
26
březen

Pomůcky k vyfukování vajec chrání před alimen...

https://bezpecnostpotravin.cz/pomucky-k-vyfukovani-vajec-chrani-pred-alimentarnimi-nakazam ... [číst dál]
26. březen 2024
25
březen

Použitá kávová sedlina likviduje toxiny v živ...

 https://bezpecnostpotravin.cz/pouzita-kavova-sedlina-likviduje-toxiny-v-zivotnim-pro ... [číst dál]
25. březen 2024
25
březen

Od genů k zrnům: rozkrývání tajemství genu GW...

https://bezpecnostpotravin.cz/od-genu-k-zrnum-rozkryvani-tajemstvi-genu-gw2-1-v-jecmeni/ ... [číst dál]
25. březen 2024
25
březen

Mezinárodní den zdraví rostlin s ÚKZÚZ

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-den-zdravi-rostlin-s-ukzuz-2/ Vydáno: 25. 3. 2 ... [číst dál]
25. březen 2024
25
březen

Změna uzavřených pásem kvůli africkému moru p...

https://bezpecnostpotravin.cz/zmena-uzavrenych-pasem-kvuli-africkemu-moru-prasat-na-libere ... [číst dál]
25. březen 2024
22
březen

Blíží se jarní Sbírka potravin. Víme, kdy bud...

https://bezpecnostpotravin.cz/blizi-se-jarni-sbirka-potravin-vime-kdy-bude-probihat-v-prod ... [číst dál]
22. březen 2024
22
březen

Výjimečné zemědělské produkty a lokální potra...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyjimecne-zemedelske-produkty-a-lokalni-potraviny-kolik-ocen ... [číst dál]
22. březen 2024
22
březen

Stahování krůtí šunky z prodeje kvůli obsahu...

https://bezpecnostpotravin.cz/stahovani-kruti-sunky-z-prodeje-kvuli-obsahu-listerii/ Vyd ... [číst dál]
22. březen 2024
22
březen

Přehled partnerských burz k výzvám 2024

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
22. březen 2024
22
březen

Online informační den COST

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/859/online-informacni-den-cost ... [číst dál]
22. březen 2024
21
březen

Portál FTO má novou tvář

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/2410/portal-fto-ma-novou-tvar Port ... [číst dál]
21. březen 2024
21
březen

Medvědí česnek: pozor na záměnu s jedovatými...

https://bezpecnostpotravin.cz/medvedi-cesnek-pozor-na-zamenu-s-jedovatymi-rostlinami/ Vy ... [číst dál]
21. březen 2024
21
březen

Test plněných perníků 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/test-plnenych-perniku-2024/ Vydáno: 21. 3. 2024 Autor: dT ... [číst dál]
21. březen 2024
20
březen

Hlášení v systému RASFF: 11. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-11-tyden-2024/ Vydáno: 20. 3. 2024 ... [číst dál]
20. březen 2024
20
březen

Jen Ital zná ten zázrak: jak na výběr těstovi...

https://bezpecnostpotravin.cz/jen-ital-zna-ten-zazrak-jak-na-vyber-testovin/ Vydáno: 20. ... [číst dál]
20. březen 2024
20
březen

Veřejná konzultace EK: hodnocení činnosti EFS...

https://bezpecnostpotravin.cz/verejna-konzultace-ek-hodnoceni-cinnosti-efsa/ Vydáno: 20. ... [číst dál]
20. březen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.