Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Doporučení pražských hygieniků k provozu předškolních zařízení vzhledem k nastaveným preventivním opatřením infekce covid-19
29.05.2020

EU plánuje revizi legislativy pro dopravu zvířat
29.05.2020

Dopad pandemie COVID-19 na potravinový systém
29.05.2020

COVID-19 epidemic - Cancellation of BTSF Activities
29.05.2020

Ctpp >


POZVÁNKA NA SEMINÁŘ
Datum: 08.06.2015
Svaz průmyslových mlýnů

 

Vážení,

srdečně vás zveme na seminář pořádaný Svazem průmyslových mlýnů ČR.

Seminář se koná dne 9.6.2015 od 10:00 v Parkhotelu v Průhonicích.

               

 

Program:

 

 

  • 9:30 – 10:00 Prezentace účastníků
  • 10:00 – 10:30 Zahájení, úvodní slovo: Mění se pohled na význam obilovin ve výživě? (Ing. Pavel Skřivan, CSc.)

 

  • 10:30 – 11:00 Obilná vláknina - její vlastnosti a význam ve výživě (Ing. Marcela Sluková, PhD, VŠCHT Praha)

 

  • 11:00 – 11:30 Otázka ovsa v bezlepkové dietě - legislativa (Ing. Dana Gabrovská, PhD, PK ČR)

 

  • 11:30 - 12:00 Diskuse k prvnímu bloku

 

  • 12:00 – 13:00 Oběd
  • 13:00 – 13:40 Bílkoviny v obilovinách obsahujících lepek (Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,VŠCHT Praha)

 

  • 13:45 – 14:30 Výživová doporučení při intoleranci lepku (Mgr. Ing. Diana Chrpová, VOŠZ a SZŠ 5. května Praha)
  • 14:30 – 15:00 Diskuze k odpolední části

 

  • 15:00 Ukončení semináře

 

 

 

Kde: PARKHOTEL PRŮHONICE, Uhříněveská 12, Průhonice, Praha – Západ, 252 43

Kdy: 9.6.2015 od 10:00

 

 

V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat telefonicky či e-mailem:

Ing.Pavel Skřivan, +420 724778755, pavel.skrivan.spm@email.cz, pavel.skrivan.fsc@email.cz

Dr. Pavel Filip, +420 725794560, filip-pavel@tiscali.cz

 

Mgr. Martina Bajerová, +420 774555487, info@svazmlynu.cz, bajerova@inspektacz.eu