Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

9
duben

Nadlimitní přeprava cigaret roste

https://bezpecnostpotravin.cz/nadlimitni-preprava-cigaret-roste/ Vydáno: 9. 4. 2024 Aut ... [číst dál]
9. duben 2024
9
duben

Tetovací barvy, e-cigarety, raw strava – jaká...

https://bezpecnostpotravin.cz/tetovaci-barvy-e-cigarety-raw-strava-jaka-jsou-rizika/ Vyd ... [číst dál]
9. duben 2024
9
duben

Hlášení v systému RASFF: 14. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-14-tyden-2024/ Vydáno: 9. 4. 2024 ... [číst dál]
9. duben 2024
8
duben

Pozvánka na on-line diskuzi: Women agrifood i...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-on-line-diskuzi-women-agrifood-innovators-empowe ... [číst dál]
8. duben 2024
8
duben

Příspěvek SZÚ ke Světovému dni zdraví

https://bezpecnostpotravin.cz/prispevek-szu-ke-svetovemu-dni-zdravi/ Vydáno: 8. 4. 2024 ... [číst dál]
8. duben 2024
8
duben

Budoucnost potravin: Rýžová zrna s masem uvni...

https://bezpecnostpotravin.cz/budoucnost-potravin-ryzova-zrna-s-masem-uvnitr/ Vydáno: 8. ... [číst dál]
8. duben 2024
5
duben

EFSA Traineeships Call 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/efsa-traineeships-call-2024/   Vydáno: 5. 4. 2024 Au ... [číst dál]
5. duben 2024
5
duben

Proč je důležité hlídat příjem soli u dětí?

https://bezpecnostpotravin.cz/proc-je-dulezite-hlidat-prijem-soli-u-deti/ Vydáno: 5. 4. ... [číst dál]
5. duben 2024
5
duben

Na co si dát pozor při nákupu přes telefon?

https://bezpecnostpotravin.cz/na-co-si-dat-pozor-pri-nakupu-pres-telefon/ Vydáno: 5. 4. ... [číst dál]
5. duben 2024
5
duben

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-13-tyden-2024/ Vydáno: 5. 4. 2024 ... [číst dál]
5. duben 2024
5
duben

Každoročně 7. dubna připomínáme Světový den z...

https://bezpecnostpotravin.cz/kazdorocne-7-dubna-pripominame-svetovy-den-zdravi/ Vydáno: ... [číst dál]
5. duben 2024
4
duben

Potravinářská inspekce zajistila bazalku z Th...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zajistila-bazalku-z-thajska-s-nadlimi ... [číst dál]
4. duben 2024
4
duben

8. mezinárodní kongres o bezpečnosti potravin

https://bezpecnostpotravin.cz/8-mezinarodni-kongres-o-bezpecnosti-potravin/ Vydáno: 4. 4 ... [číst dál]
4. duben 2024
4
duben

Pozvánka na workshop projektu CHANGE (Oslo)

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-workshop-projektu-change-oslo/ Vydáno: 4. 4. 2 ... [číst dál]
4. duben 2024
3
duben

Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začí...

https://bezpecnostpotravin.cz/veterinarni-dozor-se-na-jare-zameruje-na-zacinajici-farmarsk ... [číst dál]
3. duben 2024
3
duben

Vědci zkoumají historii užívání léčivých rost...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-zkoumaji-historii-uzivani-lecivych-rostlin-v-cesku-ma- ... [číst dál]
3. duben 2024
2
duben

Trh s biopotravinami se v České republice v r...

https://bezpecnostpotravin.cz/trh-s-biopotravinami-se-v-ceske-republice-v-roce-2022-meziro ... [číst dál]
2. duben 2024
2
duben

Vědci vytváří barevnou škálu pro hodnocení mo...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-vytvari-barevnou-skalu-pro-hodnoceni-modrych-a-dalsich ... [číst dál]
2. duben 2024
2
duben

Výstava PŘÍBĚH SEMEN, PŘÍBĚH LIDÍ

https://bezpecnostpotravin.cz/vystava-pribeh-semen-pribeh-lidi/ Vydáno: 2. 4. 2024 Auto ... [číst dál]
2. duben 2024
28
březen

Letos v únoru hygienici v Praze zkontrolovali...

https://bezpecnostpotravin.cz/letos-v-unoru-hygienici-v-praze-zkontrolovali-214-provozoven ... [číst dál]
28. březen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.