Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >


Stanovisko k některým aspektům spolupráce mezi výzkumnou organizací a podnikem
Datum: 12.10.2018

S cílem pomoci spolupráci mezi výzkumnými organizacemi a podniky přináší Technologická agentura ČR (TA ČR) upřesňující výklad tzv. účinné výzkumné spolupráce jakožto jedné z možných forem vztahu mezi těmito subjekty. Tento rozbor vypracovala advokátní kancelář Holec, Zuska & partneři pro potřeby a za součinnosti TA ČR. Dokument si všímá také hraničních případů, kdy výzkumná organizace v rámci spolupráce s podnikem obdrží finanční příspěvek.

Upřesňující výklad naleznete na tomto odkazu