Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Doporučení pražských hygieniků k provozu předškolních zařízení vzhledem k nastaveným preventivním opatřením infekce covid-19
29.05.2020

EU plánuje revizi legislativy pro dopravu zvířat
29.05.2020

Dopad pandemie COVID-19 na potravinový systém
29.05.2020

COVID-19 epidemic - Cancellation of BTSF Activities
29.05.2020

Ctpp >


Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2019
Datum: 31.03.2020
SZPI
Vydáno: 27.3.2020
 
Autor: SZPI
Zpráva SZPI

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vydala "Zprávu o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2019".

Obsah

1. Úvod
2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2019

    2.1.      Dětská výživa
    2.2.      Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody
    2.3.      Brambory a výrobky z brambor
    2.4.      Obilniny a výrobky z obilnin
    2.5.      Pekařské výrobky
    2.6.      Nápoje
    2.7.      Masné a rybí výrobky
    2.8.      Koření, káva, čaj
    2.9.      Lihoviny
    2.10.    Víno
    2.11.    Oleje, olejnatá semena, luštěniny
    2.12.    Ochucovadla
    2.13.    Doplňky stravy
    2.14.    Med
    2.15.    Čokoláda, kakao
    2.16.    Biopotraviny

3. Závěr
4. Přílohy

 

Příloha

 

Zdroj: SZPI