Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 14.03.2017    MZe 


 14.03.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 14.03.2017    Národní klastrová asociace  


 14.03.2017    EuroFIR AISBL  


 09.03.2017    SZPI  


 09.03.2017    ÚKZÚZ 


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    ICBP MZe  


 09.03.2017    ÚKZÚZ 


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    SZPI, SSHR  


 09.03.2017    SZIF  


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 09.03.2017    SVS  


 09.03.2017    HS hlavního města Prahy  


 09.03.2017    MPO, odbor komunikace a marketingu  


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    MZe 


 09.03.2017    Hotel Palcát, Tábor  


 09.03.2017    eAgri.cz 


 09.03.2017    eAgri.cz 


 09.03.2017    iDNES.cz  


 02.03.2017    Biotrin.cz 


 02.03.2017    Biotrin.cz 


 02.03.2017    SZÚ 


 02.03.2017    SZÚ 


 02.03.2017    SZPI 


 02.03.2017    MZe 


 02.03.2017    SZPI 


 02.03.2017    EFSA  


 02.03.2017    SVS  


 02.03.2017    SVS  


 02.03.2017    MZe 


 02.03.2017    MZe  


 02.03.2017    MZe 


 27.02.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 24.02.2017    SVS