Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 09.02.2017    MZe 


 09.02.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 09.02.2017    Technologická agentura ČR  


 09.02.2017    Mediscon - Conference Secretariat 


 08.02.2017    eAgri.cz 


 06.02.2017    CzechInvest 


 06.02.2017    CzechInvest 


 06.02.2017    SVS  


 06.02.2017    SVS  


 06.02.2017    ANSES  


 06.02.2017    SVS  


 06.02.2017    SVS  


 06.02.2017    Mgr. Dana Koubová  


 06.02.2017    SZÚ, CZVP 


 06.02.2017    SVS  


 06.02.2017    eAgri.cz 


 06.02.2017    eAgri.cz 


 06.02.2017    eAgri.cz 


 02.02.2017    SVS  


 02.02.2017    Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR 


 02.02.2017    ÚKZÚZ 


 02.02.2017    KM EFSA 


 02.02.2017    SZÚ 


 27.01.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.01.2017    SVS  


 27.01.2017    MZe 


 27.01.2017    SVS  


 27.01.2017    eAgri.cz 


 27.01.2017    eAgri.cz 


 27.01.2017    eAgri.cz 


 27.01.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 27.01.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 27.01.2017    iDNES.cz  


 27.01.2017    Lidovky.cz 


 27.01.2017    Technologická agentura ČR  


 27.01.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 26.01.2017    ECRM  


 26.01.2017    International Journal of Latest Research in Science and Technology(IJLRTS) 


 26.01.2017    CEPS Energy Climate House  


 26.01.2017    Active Communications International (ACI Europe)