Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.10.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI 


 24.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 24.10.2016    BIOTRIN  


 24.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 24.10.2016    Forum zdravé výživy 


 24.10.2016    MZe ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.10.2016    International Centre for Parliamentary Studies 


 19.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 19.10.2016    Centre for European Policy Studies 


 17.10.2016    BirdLife International  


 17.10.2016    EU Academia  


 14.10.2016    Forum zdravé výživy 


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    SZIF  


 14.10.2016    SZPI  
z 13. 10. 2016


 14.10.2016    Pavel Kopřiva, SZPI 
z 11. 10. 2016


 14.10.2016    ihned.cz  


 14.10.2016    ČTK 


 06.10.2016    MZe ČR  


 06.10.2016    SZIF  


 06.10.2016    SZIF