Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 22.09.2016    MZe ČR  


 22.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 22.09.2016    MZe ČR  


 22.09.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 22.09.2016    SZIF  


 22.09.2016    Technologická agentura ČR  


 22.09.2016    Centre for Management Technology 


 19.09.2016    Česká společnosti pro aterosklerózu ve spolupráci s Českou lékařskou komorou  


 19.09.2016    Společnost pro výživu  


 19.09.2016    SZPI 


 19.09.2016    KM EFSA  


 19.09.2016    KM EFSA  


 19.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.09.2016    BVK 


 19.09.2016    SZIF  


 19.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 19.09.2016    ČTK  


 19.09.2016    Lidovky.cz  


 19.09.2016    Reflex.cz 


 19.09.2016    Technologická agentura ČR  


 19.09.2016    ÚKZÚS  


 19.09.2016    ÚKZÚS  


 19.09.2016    ÚKZÚS  


 19.09.2016    ÚKZÚS  


 19.09.2016    ÚKZÚS  


 19.09.2016    Hill+Knowlton Strategies 


 19.09.2016    Hill+Knowlton Strategies 


 19.09.2016    Hill+Knowlton Strategies 


 16.09.2016    PK ČR/ČTPP  


 14.09.2016    MZe, Ing. Ivana Poustková, Ph.D. 


 14.09.2016    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 14.09.2016    MZe, Ing. Ivana Poustková, Ph.D. 


 14.09.2016    SZÚ 


 14.09.2016    MZe ČR  


 14.09.2016    MZe ČR  


 14.09.2016    VŠCHT v Praze 


 12.09.2016    Bioplyn Kestřany, s.r.o. a PK ČR/ČTPP  


 12.09.2016    Společnost pro výživu  


 12.09.2016    SZÚ 


 12.09.2016    SZPI