Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 07.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 07.09.2016    Technologická agentura ČR  


 06.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 06.09.2016    Bridge2Food 


 06.09.2016    Max Rubner-Institut 


 06.09.2016    STOB 


 06.09.2016    Vím, co jím a piju, o.p.s. 


 06.09.2016    Aidem Business Solutions, Kenya  


 06.09.2016    Mgr. Petr Pejchal 


 06.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 06.09.2016    SZIF  


 06.09.2016    SZIF  


 06.09.2016    Bridge2Food 


 02.09.2016    Společnost pro výživu  


 01.09.2016    ČTK  


 01.09.2016    iDNES.cz 


 01.09.2016    iDNES.cz 


 31.08.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 31.08.2016    Hospodářská komora České republiky  


 31.08.2016    MZe ČR  


 31.08.2016    MZe ČR  


 31.08.2016    MZe ČR  


 31.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 31.08.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 31.08.2016    SZIF  


 31.08.2016    SZIF  


 31.08.2016    Business Development Manager 


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci