Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 31.08.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 31.08.2016    SZIF  


 31.08.2016    SZIF  


 31.08.2016    Business Development Manager 


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.08.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 25.08.2016    HK ČR, Karolina Kyselová  


 25.08.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 25.08.2016    MZe ČR  


 25.08.2016    SVS ČR, Petr Pejchal  


 25.08.2016    Hygienická stanice hlavního města Prahy 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 22.08.2016    PK ČR 


 19.08.2016    Fórum zdravé výživy, Institut klinické a experimentální medicíny – IKEM 


 19.08.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 19.08.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 19.08.2016    MPO  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    MZe ČR  


 19.08.2016    http://eagri.cz/public/web/mze/potraviny/legislativa/doplnky-stravy/ 


 19.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci