Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 04.10.2019    Ministerstvo zemědělství ČR  


 04.10.2019    KM EFSA  


 04.10.2019    Odbor bezpečnosti potravin, MZe 


 04.10.2019    Společnost pro výživu 


 04.10.2019     


 04.10.2019     


 04.10.2019     


 04.10.2019     


 04.10.2019     


 04.10.2019     


 03.10.2019     


 03.10.2019    ÚKZÚZ  


 03.10.2019     


 03.10.2019    CZ Test, Svět potravin 


 01.10.2019     


 01.10.2019    HK ČR 


 01.10.2019     


 27.09.2019    HSHMP  


 27.09.2019    MZe  


 27.09.2019    HSHMP  


 27.09.2019     


 27.09.2019    SZU  


 27.09.2019    Biotrin 


 27.09.2019    SVS  


 27.09.2019    Biotrin 


 27.09.2019    Mgr. Dana Koubová 


 27.09.2019    SZU  


 27.09.2019    Společnost pro výživu, z.s.  


 27.09.2019    NZM Praha  


 27.09.2019    KM EFSA  


 27.09.2019    HSHMP  


 27.09.2019    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 26.09.2019     


 26.09.2019     


 26.09.2019     


 26.09.2019    KM EFSA  


 26.09.2019    SZPI  


 26.09.2019    SZPI  


 24.09.2019     


 17.09.2019