Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Pozvánka na třetí ročník semináře MEMPROPO 2017
18.10.2017

ČLR přislíbila odklad zavedení nového certifikátu pro dovoz nízkorizikových potravin
20.09.2017

Konference Dietní výživa 2017, 3. - 4. 10. 2017
20.09.2017

Nová publikace: "Výživa a potraviny" – 4/2017
20.09.2017

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 27.01.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 27.01.2017    iDNES.cz  


 27.01.2017    Lidovky.cz 


 27.01.2017    Technologická agentura ČR  


 27.01.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 26.01.2017    ECRM  


 26.01.2017    International Journal of Latest Research in Science and Technology(IJLRTS) 


 26.01.2017    CEPS Energy Climate House  


 26.01.2017    Active Communications International (ACI Europe) 


 26.01.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH, Berlin 


 26.01.2017    ICEEM09 Local Organizing Committee 


 26.01.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH  


 25.01.2017    Petr Zahradník, poradce prezidenta Hospodářské komory České republiky a člen Evropského hospodářského a sociálního výboru 


 25.01.2017    KM EFSA 


 25.01.2017    SVS  


 25.01.2017    BIOTRIN, MZe 


 25.01.2017    SZPI  


 25.01.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 25.01.2017    Mgr. Dana Koubová  


 25.01.2017    ÚKZÚS  


 25.01.2017    BIOTRIN  


 25.01.2017    Komora veterinárních lékařů ČR 


 25.01.2017    SVS  


 25.01.2017    Eagri.cz  


 25.01.2017    Eagri.cz  


 25.01.2017    AUDE BUSINESS EVENTS 


 18.01.2017    Pohang University of Science and Technology, Korea 


 18.01.2017     


 18.01.2017    Centre for European Policy Studies 


 18.01.2017    Centre for European Policy Studies 


 18.01.2017    Centre for European Policy Studies 


 18.01.2017    Global Technology Community  


 18.01.2017    Eagri.cz  


 18.01.2017    Lidovky.cz  


 18.01.2017    Technologická agentura ČR  


 17.01.2017    SVS  


 17.01.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 17.01.2017     


 16.01.2017    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 16.01.2017    Mgr. Petr Pejchal