Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

SAVE-THE-DATE SCIPO 2021
30.09.2021

BROKERAGE EVENT KLASTRU 6 - "Potraviny, bioekonomika, přírodní zdroje, zemědělství a životní prostředí"
09.07.2021

Seminář FUTURE-PRO: Megatrendy a velké společenské výzvy
23.06.2021

SEMINÁŘ PRO INSTITUCE K PODPOŘE ŽADATELŮ VE VÝZVÁCH ERC
17.06.2021

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 19.05.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-aktualni-informace-k-18-5.aspx 


 19.05.2021    MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/lide-mohou-za-farmari-a-jejich-vyrobky-do-narodniho-zemedelskeho-muzea-kde-se-konaji-pravidelne-farmarske-trhy.aspx 


 19.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyrocni-konference-evropskeho-spolecneho-programu-jedno-zdravi.aspx 


 19.05.2021    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zakazala-nebezpecny-spenat-s-tropanovymi-alkaloidy.aspx 


 19.05.2021    MZe, http://eagri.cz/public/web/mze/tiskovy-servis/tiskove-zpravy/x2021_lide-mohou-za-farmari-a-jejich-vyrobky.html 


 18.05.2021    TA ČR, https://www.tacr.cz/kalendar/on-line-konzultacni-den-pro-podnikatele-ze-stredoceskeho-kraje/ 


 18.05.2021    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/studie-comed-snizena-mortalita-u-nemocnych-s-covid-19-pri-vyssim-omega-3-indexu.aspx 


 18.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/aktuality-efsa-k-tematu-jedno-zdravi.aspx 


 18.05.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/svs-zverejnila-zpravu-o-cinnosti-v-oblasti-zdravi-zvirat-za-rok-2020.aspx 


 18.05.2021    Biotrin, https://www.bezpecnostpotravin.cz/blyska-se-v-eu-novym-technikam-slechteni-na-lepsi-casy.aspx 


 17.05.2021    Akademie věd, https://www.bezpecnostpotravin.cz/tusite-jakou-cestu-urazily-potraviny-nez-se-dostaly-na-vas-stul.aspx 


 17.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-sympozium-o-inovativnich-toxikologickych-pristupech-za-ucasti-oecd-echa-a-efsa.aspx 


 17.05.2021    Mgr. Dana Koubová, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-18-tyden-2021.aspx 


 17.05.2021    TC AV ČR, https://www.tc.cz/cs/novinky/euronanoforum-2021-a-prilezitosti-pro-nove-firmy-z-oblasti 


 15.05.2021    MZe, http://eagri.cz/public/web/mze/tiskovy-servis/tiskove-zpravy/x2021_narodni-plan-obnovy-v-resortu.html 


 14.05.2021    SZIF, https://www.bezpecnostpotravin.cz/burgunska-sunka-prisla-o-znacku-regionalni-potravina.aspx 


 14.05.2021    Gate2Biotech, https://www.bezpecnostpotravin.cz/gm-proso-cisti-pudu-od-toxickych-vybusnin.aspx 


 14.05.2021    Společnost pro výživu, https://www.bezpecnostpotravin.cz/infografika-13-rad-ke-zdrave-vyzive-deti.aspx 


 14.05.2021    MENDELU, https://www.bezpecnostpotravin.cz/robotizace-miri-i-do-zemedelstvi-vcetne-navigace-z-vesmiru.aspx 


 13.05.2021    NZM, https://www.bezpecnostpotravin.cz/farmarske-trhy-v-narodnim-zemedelskem-muzeu.aspx 


 13.05.2021    ÚKZÚZ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/informace-k-neprijatelnym-formulacnim-prisadam.aspx 


 13.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/prvni-karierni-veletrh-efsa.aspx 


 12.05.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyvoz-veterinarniho-zbozi-z-cr-navzdory-pandemii-loni-vzrostl-o-desetinu.aspx 


 12.05.2021    Ministerstvo zemědělství ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nahrada-vcel-v-japonsku.aspx 


 12.05.2021    SOCR ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-cesi-maji-o-udrzitelne-potraviny-zajem-ale-malo-o-nich-vi.aspx 


 11.05.2021    BIOTRIN, https://www.bezpecnostpotravin.cz/prvni-zaznam-prenosu-genu-z-rostliny-na-hmyz.aspx 


 11.05.2021    Ministerstvo zemědělství ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/temer-ctvrtina-zemedelske-pudy-cr-bude-do-sedmi-let-v-rezimu-ekologickeho-zemedelstvi.aspx 


 10.05.2021    ÚKZÚZ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-cinnosti-sekce-zemedelskych-vstupu-za-rok-2020.aspx 


 10.05.2021    Biologické centrum AV ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nazvy-se-meni-smejdi-zustavaji.aspx 


 10.05.2021    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zjistila-doplnek-stravy-s-nekolikanasobne-nizsim-obsahem-horciku-a-vapniku.aspx 


 07.05.2021    Mgr. Dana Koubová, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-17-tyden-2021.aspx 


 07.05.2021    SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ruku-v-ruce-ke-spravne-hygiene-rukou-soutez-pro-deti.aspx 


 07.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/grant-efsa-identifikace-organizaci-ktere-muze-efsa-poverit-zlepsenim-metod-pro-sber-management-a-analyzu-vedeckych-dat.aspx 


 06.05.2021    TA ČR, https://www.tacr.cz/zaznam-z-webinare-k-realizovanym-projektum/ 


 06.05.2021    TA ČR, https://www.tacr.cz/kalendar/online-konzultacni-den-karlovarskykraj/ 


 06.05.2021    HSHMP, https://www.bezpecnostpotravin.cz/prazska-hygiena-se-pripojuje-ke-svetovemu-dni-hygieny-rukou-ktery-pripada-na-5-kveten.aspx 


 06.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/oxid-titanicity-(e171)-neni-povazovan-za-bezpecny-pri-pouziti-jako-pridatna-latka.aspx 


 06.05.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/vedecka-konference-jedno-zdravi-zivotni-prostredi-spolecnost-2022.aspx 


 06.05.2021    Ministerstvo zemědělství ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/japonske-firmy-vyvijeji-jedle-obaly.aspx 


 05.05.2021    BIOTRIN, https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyuziti-nanotechnologii-pro-rychlou-charakterizaci-gm-rostlin.aspx