Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 17.06.2019     


 17.06.2019     


 13.06.2019    SZPI  


 12.06.2019    Biotrin.cz 


 12.06.2019    ANSES  


 12.06.2019    SZÚ  


 12.06.2019    Výživa dětí  


 12.06.2019    SZPI  


 12.06.2019    SVS  


 12.06.2019    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 12.06.2019    KM EFSA  


 12.06.2019    SZIF 


 12.06.2019    HSHMP  


 12.06.2019    HSHMP  


 12.06.2019    Gate2Biotech  


 12.06.2019    Úřad vlády ČR  


 12.06.2019     


 12.06.2019     


 12.06.2019     


 11.06.2019    Eagri.cz 


 11.06.2019     


 11.06.2019     


 10.06.2019    SZPI  


 10.06.2019     


 10.06.2019     


 10.06.2019     


 10.06.2019     


 07.06.2019     


 05.06.2019    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 05.06.2019    HSHMP  


 04.06.2019    SVS  


 04.06.2019    Biotrin.cz 


 04.06.2019     


 04.06.2019    KM EFSA  


 03.06.2019    Biotrin.cz 


 03.06.2019    Miroslav Diro, HK ČR  


 03.06.2019    Miroslav Diro, HK ČR  


 03.06.2019    MZ ČR  


 03.06.2019    KM EFSA  


 03.06.2019    KM EFSA