Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 22.05.2019    SZIF 


 22.05.2019    SVS  


 22.05.2019    SZPI  


 22.05.2019    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 22.05.2019    Mgr. Dana Koubová 


 21.05.2019    HK ČR 


 21.05.2019    SZÚ 


 21.05.2019    SZÚ  


 21.05.2019    KM EFSA  


 21.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    HK ČR 


 20.05.2019    HSHMP  


 20.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    SZÚ  


 17.05.2019    SZPI  


 17.05.2019    SVS  


 16.05.2019    Biotrin 


 16.05.2019    Biologické centrum AV ČR 


 15.05.2019    MZe 


 15.05.2019    MZe 


 15.05.2019    dTest 


 14.05.2019    ČZU 


 14.05.2019    SVS  


 14.05.2019    SZIF 


 14.05.2019    SZÚ 


 14.05.2019    MZe 


 14.05.2019    HK ČR 


 14.05.2019    SZIF 


 13.05.2019    Biotrin 


 13.05.2019    Mgr. Dana Koubová 


 13.05.2019    KM EFSA  


 13.05.2019    SZÚ 


 13.05.2019     


 10.05.2019    MZe 


 10.05.2019    MZe 


 08.05.2019     


 07.05.2019    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 06.05.2019    Gate2Biotech