Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 12.06.2019    Výživa dětí  


 12.06.2019    SZPI  


 12.06.2019    SVS  


 12.06.2019    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 12.06.2019    KM EFSA  


 12.06.2019    SZIF 


 12.06.2019    HSHMP  


 12.06.2019    HSHMP  


 12.06.2019    Gate2Biotech  


 12.06.2019    Úřad vlády ČR  


 12.06.2019     


 12.06.2019     


 12.06.2019     


 11.06.2019    Eagri.cz 


 11.06.2019     


 11.06.2019     


 10.06.2019    SZPI  


 10.06.2019     


 10.06.2019     


 10.06.2019     


 10.06.2019     


 07.06.2019     


 05.06.2019    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 05.06.2019    HSHMP  


 04.06.2019    SVS  


 04.06.2019    Biotrin.cz 


 04.06.2019     


 04.06.2019    KM EFSA  


 03.06.2019    Biotrin.cz 


 03.06.2019    Miroslav Diro, HK ČR  


 03.06.2019    Miroslav Diro, HK ČR  


 03.06.2019    MZ ČR  


 03.06.2019    KM EFSA  


 03.06.2019    KM EFSA  


 03.06.2019    SZÚ  


 03.06.2019    KM EFSA  


 03.06.2019    SZPI  


 03.06.2019    SZÚ  


 03.06.2019    Mgr. Dana Koubová 


 03.06.2019    SZÚ