Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 29.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.03.2019    Technologické centrum ČR 


 28.03.2019    HK ČR 


 28.03.2019    Bezpečnost potravin 


 28.03.2019    MZe 


 28.03.2019    Společnost pro výživu 


 28.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 28.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 28.03.2019    Technologické centrum ČR 


 27.03.2019    Bezpečnost potravin 


 27.03.2019    Bezpečnost potravin 


 27.03.2019    SZPI 


 27.03.2019    SZÚ 


 27.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 27.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 27.03.2019    Technologická agentura ČR 


 27.03.2019    Technologické centrum ČR 


 27.03.2019    Technologické centrum ČR 


 26.03.2019    Bezpečnost potravin 


 26.03.2019    Bezpečnost potravin 


 26.03.2019    MZe 


 26.03.2019    MZe 


 26.03.2019    SZPI 


 26.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 26.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 26.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.03.2019    BIOTRIN 


 25.03.2019    HK ČR 


 25.03.2019    HK ČR 


 25.03.2019    Bezpečnost potravin 


 25.03.2019    Bezpečnost potravin 


 25.03.2019    MZe 


 25.03.2019    Společnost pro výživu 


 25.03.2019    Společnost pro výživu 


 25.03.2019    Společnost pro výživu 


 25.03.2019    Společnost pro výživu 


 25.03.2019    Společnost pro výživu 


 25.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.03.2019    CZ Test - Svět potravin