Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 30.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 30.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.04.2019    HK ČR 


 29.04.2019    Bezpečnost potravin 


 29.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.04.2019    BIOTRIN 


 29.04.2019    HK ČR 


 29.04.2019    MZe 


 29.04.2019    RVVI 


 29.04.2019    SZÚ 


 29.04.2019    SZÚ 


 29.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 28.04.2019    SČS 


 26.04.2019    EFSA 


 26.04.2019    Bezpečnost potravin 


 26.04.2019    RVVI 


 25.04.2019    HK ČR 


 25.04.2019    Bezpečnost potravin 


 25.04.2019    Bezpečnost potravin 


 25.04.2019    MZe 


 25.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    Bezpečnost potravin 


 24.04.2019    SZÚ 


 24.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    TA ČR 


 23.04.2019    BIOTRIN 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin