Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 20.01.2020    KM EFSA  


 17.01.2020    SZÚ  


 17.01.2020    Mgr. Dana Koubová 


 17.01.2020    SZPI  


 17.01.2020    SVS  


 17.01.2020    SZPI  


 16.01.2020    HSHMP  


 16.01.2020    Mgr. Dana Koubová 


 16.01.2020    Společnost pro probiotika a prebiotika 


 16.01.2020    dTest 


 16.01.2020    ÚKZÚZ  


 16.01.2020    ÚKZÚZ  


 15.01.2020    SZÚ  


 15.01.2020    SZPI  


 14.01.2020    EFSA  


 13.01.2020     


 13.01.2020    Mendelova univerzita  


 13.01.2020    SVS  


 13.01.2020    SVS  


 10.01.2020     


 10.01.2020    ÚKZÚZ  


 10.01.2020    SZPI  


 10.01.2020    SVS  


 10.01.2020    SZÚ  


 09.01.2020    Internetový portál bezpečnosti  


 09.01.2020    MZe 


 08.01.2020    KM EFSA  


 08.01.2020    Internetový portál bezpečnosti  


 08.01.2020    KM EFSA  


 08.01.2020    ÚKZÚZ  


 06.01.2020    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 06.01.2020    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 06.01.2020    HSHMP  


 06.01.2020    SVS  


 03.01.2020    Mgr. Dana Koubová 


 03.01.2020     


 31.12.2019     


 23.12.2019    ÚKZÚZ  


 23.12.2019    ÚKZÚZ  


 19.12.2019    KM EFSA