Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 19.03.2018    SZPI  


 19.03.2018    SVS  


 19.03.2018    MZe 


 19.03.2018    Biotrin 


 19.03.2018    Společnost pro výživu 


 19.03.2018    ČTK  


 19.03.2018    Potravinářská komora České republiky  


 19.03.2018    ČTK  


 19.03.2018    ČTK  


 19.03.2018    ČTK  


 19.03.2018    ČTK  


 19.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    Biotrin 


 15.03.2018    UKZÚZ  


 15.03.2018    Biotrin 


 15.03.2018    ÚZEI  


 15.03.2018    MZe 


 15.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 15.03.2018    SZPI  


 15.03.2018    MZe 


 15.03.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 15.03.2018    Eagri.cz 


 15.03.2018    Eagri.cz 


 15.03.2018    Eagri.cz 


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    TA ČR 


 15.03.2018     


 15.03.2018    TC AV ČR  


 15.03.2018     


 14.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    Biotrin 


 13.03.2018    KM EFSA  


 13.03.2018    SZÚ, CZVP  


 13.03.2018    PK ČR  


 13.03.2018    ÚKZÚZ  


 13.03.2018    HSHMP