Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Zdroje financování firemního vývoje, inovací a spolupráce s výzkumem
21.11.2017

Projekt BIOmléko nabídne pomoc pro konvenční zemědělce, ale zaměří se také na finalizaci bioprodukce
21.11.2017

Semináře pro zemědělce, 22. 11. 2017
21.11.2017

Otevírání spotřebních obalů: Co senioři?
21.11.2017

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 28.11.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 28.11.2016    MŠMT 


 25.11.2016    SZPI  


 25.11.2016    SZPI 


 25.11.2016    SVS  


 24.11.2016    Petr Zahradník, poradce prezidenta Hospodářské komory České republiky a člen Evropského hospodářského a sociálního výboru 


 24.11.2016    Hospodářská komora České republiky  


 24.11.2016    PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců  


 24.11.2016    Markéta Ježková, MZe 


 24.11.2016    Ministerstvo životního prostředí ČR  


 24.11.2016    iDNES.cz 


 24.11.2016    Technologická agentura ČR  


 21.11.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 21.11.2016    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 21.11.2016    SZPI 


 21.11.2016    MZe ČR  


 21.11.2016    MZe ČR  


 21.11.2016    MZe ČR  


 21.11.2016    MZe (eagri.cz) 


 21.11.2016    Tisková zpráva MŠMT  


 21.11.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 21.11.2016    Společnost pro výživu  


 21.11.2016    SZÚ, J.Ruprich a Marcela Dofková 


 21.11.2016    redakce Svět potravin, Markéta Matějková 


 21.11.2016    Europa Media Trainings Ltd. 


 16.11.2016    MZe, www.iskopanice.cz 


 16.11.2016    Mgr. Dana Koubová  


 16.11.2016    KM EFSA 


 16.11.2016    BIOTRIN  


 16.11.2016    SZPI  


 16.11.2016    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 16.11.2016    BIOTRIN  


 16.11.2016    Markéta Ježková, MZe 


 16.11.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI 


 14.11.2016    HK ČR  


 14.11.2016    HK ČR  


 14.11.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 14.11.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 14.11.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 14.11.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin