Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 18.03.2019    BIOTRIN 


 18.03.2019    Bezpečnost potravin 


 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    SZÚ 


 18.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 15.03.2019    HK ČR 


 15.03.2019    SZPI 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    MZe 


 15.03.2019    SČS 


 15.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019     


 14.03.2019     


 14.03.2019    SZPI 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    SČS 


 13.03.2019    HK ČR 


 13.03.2019    HK ČR 


 13.03.2019    Bezpečnost potravin 


 13.03.2019    Bezpečnost potravin 


 13.03.2019    Společnost pro výživu 


 13.03.2019    Společnost pro výživu 


 13.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 13.03.2019    TAČR 


 13.03.2019    TAČR 


 12.03.2019    HK ČR 


 12.03.2019    Bezpečnost potravin 


 12.03.2019    Bezpečnost potravin 


 12.03.2019    MZe 


 12.03.2019    Společnost pro výživu