Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 08.03.2018     


 08.03.2018    ČTK  


 07.03.2018    SZU  


 07.03.2018    ČTK  


 07.03.2018     


 06.03.2018    SVS  


 06.03.2018    SVS  


 05.03.2018    SVS  


 05.03.2018    SZÚ 


 02.03.2018    MZe 


 27.02.2018    Biotrin 


 27.02.2018    HK ČR 


 27.02.2018    Ing. Ivana Lepešková  


 27.02.2018    Mgr. Dana Koubová  


 27.02.2018    MZe 


 27.02.2018    SZPI  


 27.02.2018    MZe 


 27.02.2018    Společnost pro výživu  


 27.02.2018    ČTK  


 27.02.2018    ČTK  


 27.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    Mze 


 23.02.2018    Mgr. Dana Koubová  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    SVS  


 23.02.2018    SZÚ 


 23.02.2018    Biotrin 


 23.02.2018    SZIF 


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    KM EFSA  


 23.02.2018    SZPI  


 23.02.2018    Potravinářská komora České republiky  


 23.02.2018    Ing. Ivana Lepešková  


 23.02.2018    MZE 


 23.02.2018    MZe 


 23.02.2018    Svět potravin  


 23.02.2018    ČTK  


 23.02.2018    ČTK