Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    SZÚ 


 18.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 15.03.2019    HK ČR 


 15.03.2019    SZPI 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    MZe 


 15.03.2019    SČS 


 15.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019     


 14.03.2019     


 14.03.2019    SZPI 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    SČS 


 13.03.2019    HK ČR 


 13.03.2019    HK ČR 


 13.03.2019    Bezpečnost potravin 


 13.03.2019    Bezpečnost potravin 


 13.03.2019    Společnost pro výživu 


 13.03.2019    Společnost pro výživu 


 13.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 13.03.2019    TAČR 


 13.03.2019    TAČR 


 12.03.2019    HK ČR 


 12.03.2019    Bezpečnost potravin 


 12.03.2019    Bezpečnost potravin 


 12.03.2019    MZe 


 12.03.2019    Společnost pro výživu 


 12.03.2019    SZPI 


 12.03.2019    SZÚ 


 12.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 12.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 12.03.2019    TAČR 


 12.03.2019    TAČR