Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.01.2019     


 25.01.2019    Bezpečnost potravin 


 25.01.2019    SZPI 


 25.01.2019    SZÚ 


 25.01.2019    SZÚ 


 25.01.2019    TAČR 


 24.01.2019    Bezpečnost potravin 


 24.01.2019    SZÚ 


 23.01.2019    Bezpečnost potravin 


 23.01.2019    Bezpečnost potravin 


 23.01.2019    Bezpečnost potravin 


 23.01.2019    RVVI 


 23.01.2019    RVVI 


 23.01.2019    SZPI 


 23.01.2019    TAČR 


 23.01.2019    TAČR 


 22.01.2019    HK ČR 


 22.01.2019    HK ČR 


 22.01.2019    Bezpečnost potravin 


 22.01.2019    Bezpečnost potravin 


 22.01.2019    RVVI 


 22.01.2019    TAČR 


 21.01.2019    BIOTRIN 


 21.01.2019    Bezpečnost potravin 


 21.01.2019    Bezpečnost potravin 


 20.01.2019    SZPI 


 18.01.2019    Bezpečnost potravin 


 18.01.2019    MZe 


 18.01.2019    Společnost pro výživu 


 18.01.2019    SZÚ 


 17.01.2019    BIOTRIN 


 17.01.2019    Společnost pro výživu 


 16.01.2019    MZe 


 16.01.2019    MZe 


 16.01.2019    RVVI 


 15.01.2019    Bezpečnost potravin 


 15.01.2019    Bezpečnost potravin 


 15.01.2019    Bezpečnost potravin 


 15.01.2019    RVVI 


 15.01.2019    SZPI