Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.02.2019    TAČR 


 25.02.2019    TAČR 


 25.02.2019    TAČR 


 25.02.2019    SČS 


 23.02.2019    SČS 


 22.02.2019    Bezpečnost potravin 


 22.02.2019    Bezpečnost potravin 


 22.02.2019    Bezpečnost potravin 


 22.02.2019    MZe 


 22.02.2019    RVVI 


 22.02.2019    SZPI 


 22.02.2019    SZÚ 


 22.02.2019    SČS 


 21.02.2019    Bezpečnost potravin 


 21.02.2019    Bezpečnost potravin 


 21.02.2019    Bezpečnost potravin 


 21.02.2019    MZe 


 21.02.2019    SZÚ 


 21.02.2019    TAČR 


 21.02.2019     


 21.02.2019    SČS 


 20.02.2019    Bezpečnost potravin 


 20.02.2019    Bezpečnost potravin 


 20.02.2019    MZe 


 20.02.2019    RVaVai 


 20.02.2019    SČS 


 20.02.2019    Společnost pro výživu 


 20.02.2019    Společnost pro výživu 


 20.02.2019    SČS 


 19.02.2019    HK ČR 


 19.02.2019    Bezpečnost potravin 


 19.02.2019    Bezpečnost potravin 


 19.02.2019    SZPI 


 19.02.2019    SZÚ 


 18.02.2019    BIOTRIN 


 18.02.2019    Bezpečnost potravin 


 18.02.2019    Bezpečnost potravin 


 18.02.2019    MZe 


 18.02.2019    RVVI 


 18.02.2019    SČS