Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 14.12.2018     


 14.12.2018    KM EFSA  


 14.12.2018    Biotrin 


 14.12.2018     


 14.12.2018     


 14.12.2018     


 14.12.2018     


 14.12.2018     


 11.12.2018     


 11.12.2018     


 11.12.2018     


 11.12.2018    SVS  


 11.12.2018    SZPI  


 11.12.2018     


 11.12.2018     


 11.12.2018     


 11.12.2018     


 11.12.2018    TA ČR 


 07.12.2018     


 07.12.2018    HSHMP  


 07.12.2018     


 07.12.2018    SVS  


 07.12.2018     


 07.12.2018    KM EFSA  


 07.12.2018    Mgr. Dana Koubová 


 07.12.2018     


 07.12.2018     


 07.12.2018     


 07.12.2018     


 06.12.2018    KM EFSA  


 06.12.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 06.12.2018    SVS  


 06.12.2018    KM EFSA  


 06.12.2018    Mgr. Dana Koubová 


 06.12.2018    SZPI  


 06.12.2018     


 06.12.2018     


 06.12.2018     


 06.12.2018     


 04.12.2018