Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 05.02.2019    Bezpečnost potravin 


 05.02.2019    MZe 


 05.02.2019    MZe 


 05.02.2019    RVVI 


 05.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    BIOTRIN 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    MZe 


 04.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    TAČR 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 01.02.2019    Bezpečnost potravin 


 01.02.2019    MZe 


 01.02.2019    SZÚ 


 01.02.2019    SZÚ 


 01.02.2019    SZÚ 


 31.01.2019    MZe 


 31.01.2019    SVS  


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 29.01.2019    BIOTRIN 


 29.01.2019    HK ČR 


 29.01.2019    Bezpečnost potravin 


 29.01.2019    MZe 


 28.01.2019    MZe 


 28.01.2019    Společnost pro výživu 


 28.01.2019    Společnost pro výživu 


 28.01.2019    TAČR 


 25.01.2019     


 25.01.2019    Bezpečnost potravin 


 25.01.2019    SZPI 


 25.01.2019    SZÚ 


 25.01.2019    SZÚ 


 25.01.2019    TAČR