Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

SALIMA 2018
23.02.2018

Hlášení v systému RASFF: 6. týden 2018
23.02.2018

FoodTech 2018: první cirkulář
23.02.2018

Kontrola s celníky ve Strakonicích odhalila přepravu desítek kilogramů potravin neznámého původu
23.02.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 29.09.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 29.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    PGRLF  


 29.09.2016    PK ČR  
Aktuality projektu programu ERASMUS+ FoodLab, zpravodaje a fakta projektu naleznete na webové stránce: https://foodlab-eu.com/


 29.09.2016    SZIF  


 29.09.2016    SZIF  


 29.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    MZe ČR  


 26.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 26.09.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin/PK ČR  


 26.09.2016    SVS ČR, Petr Pejchal  


 26.09.2016    Svaz průmyslu a dopravy České republiky  


 26.09.2016    MZe, Ing. Hana Spoustová  


 26.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 26.09.2016    ČTK  


 26.09.2016    ČTK  


 26.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    Technologická agentura ČR  


 26.09.2016    Technologická agentura ČR  


 22.09.2016    Centre for European Policy Studies 


 22.09.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 22.09.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 22.09.2016    Státní zdravotní ústav  


 22.09.2016    Petr Pejchal, SVS  


 22.09.2016    MZe ČR  


 22.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 22.09.2016    MZe ČR  


 22.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 22.09.2016    MZe ČR  


 22.09.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 22.09.2016    SZIF  


 22.09.2016    Technologická agentura ČR  


 22.09.2016    Centre for Management Technology 


 19.09.2016    Česká společnosti pro aterosklerózu ve spolupráci s Českou lékařskou komorou  


 19.09.2016    Společnost pro výživu  


 19.09.2016    SZPI