Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 27.09.2018    Biotrin.cz 


 27.09.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 27.09.2018    SVS  


 27.09.2018    Zpravodajství Evropský parlament 


 27.09.2018    SVS  


 27.09.2018    ICBP MZe  


 27.09.2018    MZe 


 27.09.2018    Mgr. Dana Koubová 


 27.09.2018    SVS  


 27.09.2018    MZ ČR  


 27.09.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 27.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 27.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 21.09.2018    Biotrin.cz 


 21.09.2018    PK ČR  


 21.09.2018    KM EFSA  


 21.09.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 21.09.2018    SZIF, Akademie kvality  


 21.09.2018     


 21.09.2018    TA ČR 


 21.09.2018    TA ČR 


 21.09.2018    TA ČR 


 19.09.2018    Biotrin.cz 


 19.09.2018    Mgr. Dana Koubová 


 19.09.2018    Eagri.cz 


 19.09.2018    Eagri.cz 


 19.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 19.09.2018    TC AV ČR  


 18.09.2018    Biotrin.cz 


 18.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 18.09.2018    HSHMP  


 18.09.2018    SVS  


 18.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 18.09.2018    Biotrin.cz 


 18.09.2018    MZe  


 18.09.2018    SVS  


 18.09.2018    SVS