Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 28.08.2018    Biotrin.cz 


 28.08.2018    Biotrin.cz 


 28.08.2018    HK ČR  


 28.08.2018    SVS  


 28.08.2018    HSHMP  


 28.08.2018    SZÚ 


 28.08.2018    Mgr. Dana Koubová 


 28.08.2018    Biotrin.cz 


 28.08.2018    SVS  


 28.08.2018    SVS  


 28.08.2018    HSHMP  


 28.08.2018    SVS  


 28.08.2018    SZPI  


 28.08.2018    Eagri.cz 


 28.08.2018    SVS  


 28.08.2018    HSHMP  


 28.08.2018    HSHMP  


 28.08.2018    Mendelova univerzita  


 28.08.2018    Eagri.cz 


 28.08.2018    Eagri.cz 


 28.08.2018    Eagri.cz 


 28.08.2018    CZ Test, Svět potravin 


 28.08.2018    CZ Test, Svět potravin 


 28.08.2018    CZ Test, Svět potravin 


 28.08.2018    CZ Test, Svět potravin 


 28.08.2018    CZ Test, Svět potravin 


 28.08.2018    CZ Test, Svět potravin 


 24.08.2018    MZE  


 22.08.2018    HK ČR 


 22.08.2018    PK ČR  


 22.08.2018    ICBP MZe  


 22.08.2018    SVS  


 22.08.2018    HSHMP  


 22.08.2018    SZÚ  


 22.08.2018    Mgr. Dana Koubová  


 22.08.2018    Biotrin 


 22.08.2018    SVS  


 22.08.2018    SVS  


 22.08.2018    HSHMP  


 22.08.2018    SVS