Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 21.03.2019    HK ČR 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    MZe 


 21.03.2019    Společnost pro výživu 


 21.03.2019    Společnost pro výživu 


 21.03.2019    Společnost pro výživu 


 21.03.2019    SZÚ 


 21.03.2019    SZÚ 


 21.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 21.03.2019    Technologická agentura ČR 


 20.03.2019    Bezpečnost potravin 


 19.03.2019    Bezpečnost potravin 


 19.03.2019    SZÚ 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 18.03.2019    BIOTRIN 


 18.03.2019    Bezpečnost potravin 


 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    SZÚ 


 18.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 15.03.2019    HK ČR 


 15.03.2019    SZPI 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    MZe 


 15.03.2019    SČS 


 15.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 14.03.2019     


 14.03.2019     


 14.03.2019    SZPI 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin 


 14.03.2019    Bezpečnost potravin