Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Desítky případů zažívacích obtíží v Hradci Králové - první výsledky
19.06.2018

Hlášení v systému RASFF: 23. týden 2018
19.06.2018

Gastronomický festival Habry v sobotu 16. června
19.06.2018

Inspekce zjistila případy klamání o obsahu křene wasabi v potravinách
19.06.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 12.09.2016    Společnost pro výživu  


 12.09.2016    SZÚ 


 12.09.2016    SZPI  


 12.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 12.09.2016    MZe ČR  


 12.09.2016    Vladimíra Nováková, tisková mluvčí SZIF  


 12.09.2016    ČTK  


 12.09.2016    Aktualne.cz 


 12.09.2016    TAČR  


 08.09.2016    Vláda ČR, MMR  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    MZe, SZIF  


 07.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 07.09.2016    MZe ČR, SZIF  


 07.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 07.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 07.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 07.09.2016    Technologická agentura ČR  


 06.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 06.09.2016    Bridge2Food 


 06.09.2016    Max Rubner-Institut 


 06.09.2016    STOB 


 06.09.2016    Vím, co jím a piju, o.p.s. 


 06.09.2016    Aidem Business Solutions, Kenya  


 06.09.2016    Mgr. Petr Pejchal 


 06.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 06.09.2016    SZIF  


 06.09.2016    SZIF  


 06.09.2016    Bridge2Food 


 02.09.2016    Společnost pro výživu  


 01.09.2016    ČTK  


 01.09.2016    iDNES.cz 


 01.09.2016    iDNES.cz 


 31.08.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 31.08.2016    Hospodářská komora České republiky  


 31.08.2016    MZe ČR