Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 08.06.2018    SVS  


 08.06.2018     MUDr. Zdeňka Trávníčková, CSc.  


 08.06.2018    https://www.svet-potravin.cz/clanek/jablonecky-vyrobce-sirupu-kitl-v-horkych-dnech-nestaci-vyrabet 


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018     


 08.06.2018    TA ČR 


 08.06.2018    Sdružení pro zahraniční investice, TA ČR  


 08.06.2018     


 06.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 06.06.2018    HK ČR 


 06.06.2018    SZPI  


 06.06.2018    HSHMP  


 06.06.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 06.06.2018    PRO-BIO LIGA  


 06.06.2018    Gate2Biotech  


 06.06.2018    KHS Královéhradeckého kraje 


 04.06.2018    HK ČR 


 04.06.2018    VFU Brno 


 04.06.2018    ÚKZÚZ  


 04.06.2018    SVS  


 04.06.2018    KM EFSA  


 04.06.2018    SVS  


 04.06.2018    HSHMP  


 04.06.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 04.06.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 04.06.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 04.06.2018    Akademie kvality  


 04.06.2018    Eagri.cz 


 04.06.2018    Eagri.cz 


 04.06.2018    Eagri.cz 


 04.06.2018    Eagri.cz 


 04.06.2018    SZPI  


 04.06.2018    ČTK  


 04.06.2018    ČTK