Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 04.06.2018    ČTK  


 04.06.2018    TA ČR 


 04.06.2018    TA ČR 


 04.06.2018     


 01.06.2018    Biotrin.cz 


 01.06.2018    Biotrin.cz 


 01.06.2018    HK ČR 


 30.05.2018    HK ČR 


 30.05.2018    MZe 


 30.05.2018    SVS  


 30.05.2018    Mgr. Dana Koubová  


 30.05.2018    SZIF 


 30.05.2018    KM EFSA  


 30.05.2018    HSHMP  


 30.05.2018    AK ČR  


 30.05.2018    africkymoprasat.cz  


 30.05.2018    VFU Brno 


 30.05.2018    Mgr. Dana Koubová  


 30.05.2018     


 30.05.2018    Eagri.cz 


 30.05.2018    Eagri.cz 


 30.05.2018    Eagri.cz 


 30.05.2018    Eagri.cz 


 30.05.2018    Eagri.cz 


 30.05.2018    Eagri.cz 


 30.05.2018    Svět potravin  


 30.05.2018    Svět potravin  


 30.05.2018    ČTK  


 30.05.2018    ČTK  


 30.05.2018    ČTK  


 30.05.2018    ČTK  


 30.05.2018    ČTK  


 30.05.2018    TA ČR 


 25.05.2018    HK ČR 


 25.05.2018    PK ČR  


 25.05.2018    KM EFSA  


 25.05.2018    MZe 


 25.05.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 25.05.2018    KM EFSA  


 25.05.2018    KM EFSA