Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.05.2018    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 25.05.2018    HSHMP  


 25.05.2018    MZe 


 25.05.2018    Konference s.r.o.  


 25.05.2018    Conference Team  


 25.05.2018    Centre for European Policy Studies  


 25.05.2018     


 25.05.2018    Eagri.cz 


 25.05.2018     


 25.05.2018    Eagri.cz 


 25.05.2018    Eagri.cz 


 25.05.2018    Svět potravin  


 25.05.2018    Svět potravin  


 25.05.2018    ČTK  


 25.05.2018    ČTK  


 25.05.2018    ČTK  


 25.05.2018    Svět potravin  


 22.05.2018    Biotrin.cz 


 22.05.2018    Biotrin.cz 


 22.05.2018    Forum zdravé výživy  


 22.05.2018    SZPI  


 22.05.2018    KM EFSA  


 22.05.2018    MZe 


 22.05.2018    AK ČR  


 22.05.2018    SVS  


 22.05.2018    Mgr. Dana Koubová  


 22.05.2018    HSHMP  


 22.05.2018    MZe 


 22.05.2018    SZÚ 


 22.05.2018    SVS  


 22.05.2018    PK ČR  


 22.05.2018    SZPI  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    TA ČR 


 22.05.2018    TA ČR 


 17.05.2018    HK ČR