Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 13.04.2018    SVS  


 13.04.2018    Gate2Biotech  


 13.04.2018    VÚPP  


 13.04.2018    Biotrin.cz 


 13.04.2018    ÚKZÚZ  


 13.04.2018    PK ČR  


 13.04.2018    Eagri.cz 


 13.04.2018    Eagri.cz 


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    TA ČR 


 13.04.2018     


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    TA ČR 


 11.04.2018    Technologická agentura ČR  


 10.04.2018    HSHMP  


 10.04.2018    SZPI  


 10.04.2018    Mgr. Dana Koubová  


 10.04.2018    SVS  


 10.04.2018    Biotrin 


 10.04.2018    SZPI  


 10.04.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 06.04.2018    Biotrin.cz 


 06.04.2018    KM EFSA  


 06.04.2018    SZPI  


 06.04.2018    Výživa dětí  


 06.04.2018    VÚVeL  


 06.04.2018    AK ČR  


 06.04.2018    SVS  


 06.04.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 06.04.2018    MZe 


 06.04.2018    SZÚ 


 06.04.2018    SZPI  


 06.04.2018    BVV  


 06.04.2018    PK ČR  


 06.04.2018    ČTK