Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 03.04.2018    STOB  


 03.04.2018    MZe 


 29.03.2018    SZÚ 


 29.03.2018    AK ČR  


 29.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 29.03.2018    SVS  


 29.03.2018    KM EFSA  


 29.03.2018    ÚZEI  


 29.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 29.03.2018    MZe 


 29.03.2018    Mgr. Bc. Martina Daňková, 3. interní klinika a Klinika dětského a dorostového lékařství, Praha 


 29.03.2018    ČTK  


 29.03.2018    ČTK  


 29.03.2018    ČTK  


 29.03.2018    Technologická agentura ČR  


 29.03.2018    Technologická agentura ČR  


 29.03.2018    Bridge2Food  


 29.03.2018    IRTA  


 29.03.2018     


 29.03.2018     


 27.03.2018    ÚKZÚZ  


 27.03.2018    Biotrin.cz 


 27.03.2018    SZÚ 


 27.03.2018    SZPI  


 27.03.2018    MZe 


 27.03.2018    Mendelova univerzita  


 27.03.2018    Biotrin.cz 


 27.03.2018    KM EFSA  


 27.03.2018    ČTK  


 27.03.2018    ČTK  


 27.03.2018    ČTK  


 27.03.2018    VUT v Brně  


 23.03.2018    PK ČR  


 23.03.2018    PK ČR  


 23.03.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková