Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 15.03.2018    Biotrin 


 15.03.2018    UKZÚZ  


 15.03.2018    Biotrin 


 15.03.2018    ÚZEI  


 15.03.2018    MZe 


 15.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 15.03.2018    SZPI  


 15.03.2018    MZe 


 15.03.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 15.03.2018    Eagri.cz 


 15.03.2018    Eagri.cz 


 15.03.2018    Eagri.cz 


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    ČTK  


 15.03.2018    TA ČR 


 15.03.2018     


 15.03.2018    TC AV ČR  


 15.03.2018     


 14.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    Biotrin 


 13.03.2018    KM EFSA  


 13.03.2018    SZÚ, CZVP  


 13.03.2018    PK ČR  


 13.03.2018    ÚKZÚZ  


 13.03.2018    HSHMP  


 13.03.2018    Forum zdravé výživy  


 13.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 13.03.2018    ÚZEI  


 13.03.2018    SZÚ, CZVP  


 13.03.2018    MZe 


 13.03.2018    HSHMP  


 13.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 13.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    ČTK