Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 13.04.2018    Eagri.cz 


 13.04.2018    Eagri.cz 


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    TA ČR 


 13.04.2018     


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    TA ČR 


 11.04.2018    Technologická agentura ČR  


 10.04.2018    HSHMP  


 10.04.2018    SZPI  


 10.04.2018    Mgr. Dana Koubová  


 10.04.2018    SVS  


 10.04.2018    Biotrin 


 10.04.2018    SZPI  


 10.04.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 06.04.2018    Biotrin.cz 


 06.04.2018    KM EFSA  


 06.04.2018    SZPI  


 06.04.2018    Výživa dětí  


 06.04.2018    VÚVeL  


 06.04.2018    AK ČR  


 06.04.2018    SVS  


 06.04.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 06.04.2018    MZe 


 06.04.2018    SZÚ 


 06.04.2018    SZPI  


 06.04.2018    BVV  


 06.04.2018    PK ČR  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 03.04.2018    STOB