Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 26.01.2018    TA ČR  


 26.01.2018    TA ČR  


 26.01.2018    MELPRO  


 24.01.2018    Biotrin.cz 


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    SZIF  


 24.01.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 24.01.2018    MZe 


 24.01.2018    KM EFSA 


 24.01.2018    KM EFSA 


 19.01.2018    Efficient Collaborative Retail Marketing 


 19.01.2018     


 19.01.2018    Public Policy Exchange  


 19.01.2018    European Fund Management Consulting OÜ 


 19.01.2018    ČTK 


 19.01.2018    TA ČR  


 19.01.2018    TA ČR  


 19.01.2018    SZPI  


 19.01.2018    SZIF  


 19.01.2018    Ministry of Education and Science  


 18.01.2018    KM EFSA 


 18.01.2018    KM EFSA 


 18.01.2018    Poradenské centrum Výživa dětí  


 18.01.2018    SVS 


 18.01.2018    SVS 


 18.01.2018    iDnes.cz 


 18.01.2018    iDnes.cz 


 18.01.2018    iDnes.cz 


 18.01.2018    Lidovky.cz 


 18.01.2018    Lidovky.cz 


 18.01.2018     


 16.01.2018    Biotrin.cz 


 16.01.2018    Styl pro ženy 


 16.01.2018    KM EFSA 


 16.01.2018    Eagri.cz 


 16.01.2018    Potravinářská komora České republiky  


 16.01.2018    SVS