Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 08.01.2018    Eagri.cz 


 08.01.2018    Nutrition Research, Václava Kunová  


 08.01.2018    Nutrition Research 2017, Václava Kunová  


 08.01.2018    Int. J.of Food Studies, 2017, Václava Kunová  


 08.01.2018    BMC Public Health, Václava Kunová  


 08.01.2018    Nutrition Research 2016, Václava Kunová  


 08.01.2018    Ital.J.Food Saf., 2017 


 08.01.2018    ČTK 


 08.01.2018    Potravinářská komora České republiky  


 08.01.2018    iDnes.cz 


 08.01.2018    ČTK  


 08.01.2018    ČTK 


 03.01.2018    Úřední věstník EU  


 03.01.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 03.01.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 03.01.2018    SZÚ 


 03.01.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 03.01.2018    Forum zdravé výživy 


 03.01.2018    HSHMP 


 03.01.2018    SZPI  


 03.01.2018    Gate2Biotech 


 03.01.2018    KM EFSA 


 03.01.2018    SZPI  


 03.01.2018    Sekce pro vědu, výzkum a inovace, Úřad vlády ČR  


 03.01.2018    Mgr. Pavel Kopřiva  


 03.01.2018    iDnes.cz 


 03.01.2018    ČTK 


 03.01.2018    ČTK 


 18.12.2017    Biotrin.cz 


 18.12.2017    SZÚ  


 18.12.2017    SZPI  


 18.12.2017    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 18.12.2017    SVS 


 18.12.2017    SVS 


 18.12.2017    Eagri.cz 


 18.12.2017    idnes.cz 


 18.12.2017    Lidovky.cz 


 18.12.2017    Lidovky.cz 


 18.12.2017    Lidovky.cz 


 18.12.2017    Úřad vlády ČR