Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 03.01.2018    ČTK 


 03.01.2018    ČTK 


 18.12.2017    Biotrin.cz 


 18.12.2017    SZÚ  


 18.12.2017    SZPI  


 18.12.2017    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 18.12.2017    SVS 


 18.12.2017    SVS 


 18.12.2017    Eagri.cz 


 18.12.2017    idnes.cz 


 18.12.2017    Lidovky.cz 


 18.12.2017    Lidovky.cz 


 18.12.2017    Lidovky.cz 


 18.12.2017    Úřad vlády ČR  


 14.12.2017    Miroslav Diro, HK ČR 


 14.12.2017    SZÚ 


 14.12.2017    SZÚ 


 14.12.2017    SZPI  


 14.12.2017    SVS  


 14.12.2017    SVS 


 14.12.2017    ÚKZÚZ 


 14.12.2017    SZÚ 


 14.12.2017    SZPI  


 14.12.2017    Markéta Ježková, Mze 


 14.12.2017    Rozhlas.cz 


 14.12.2017    Aktualne.cz 


 14.12.2017    idnes.cz 


 11.12.2017    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 11.12.2017    Úřad vlády ČR, Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 11.12.2017    ČTK 


 11.12.2017    ČTK 


 11.12.2017    ČTK 


 08.12.2017    Biotrin.cz 


 08.12.2017    SVS 


 08.12.2017    EFSA 


 08.12.2017    Gate2Biotech 


 08.12.2017    SZPI  


 08.12.2017    EFSA 


 08.12.2017    Eagri.cz 


 08.12.2017    ČTK