Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: Návrh vodítek Vědeckého výboru k hodnocení aneugenicity
09.04.2020

Rezidua pesticidů v potravinách: sledujte trendy s novým interaktivním nástrojem EFSA
09.04.2020

Hlášení v systému RASFF: 13. týden 2020
09.04.2020

Pomohou zvýšit imunitu vysoké dávky vitaminu C a rybí tuk?
09.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 09.02.2018    TA ČR  


 08.02.2018    Bezpečnost potravin 


 07.02.2018    Gate2Biotech 


 07.02.2018    SZIF  


 07.02.2018    KM EFSA 


 07.02.2018    ČTK 


 07.02.2018    ČTK 


 07.02.2018    RISE 


 07.02.2018    Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 


 07.02.2018    RISE 


 06.02.2018    Biotrin.cz 


 06.02.2018    HSHMP 


 06.02.2018    IPBP 


 06.02.2018    KM EFSA 


 06.02.2018    KM EFSA 


 06.02.2018    PK ČR 


 06.02.2018    PK ČR  


 06.02.2018    Eagri.cz 


 06.02.2018    Eagri.cz 


 06.02.2018    iDnes.cz 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 03.02.2018    Aktualne.cz 


 02.02.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 02.02.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 02.02.2018    ÚKZÚZ 


 02.02.2018    KM EFSA 


 02.02.2018    PK ČR 


 02.02.2018    Eagri.cz 


 02.02.2018    ČTK 


 02.02.2018    ČTK  


 02.02.2018    ČTK 


 02.02.2018    Aktualne.cz 


 02.02.2018    ČTK 


 02.02.2018    ČTK 


 02.02.2018    TA ČR  


 02.02.2018    TA ČR  


 02.02.2018