Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 21.11.2017    Technologické centrum AV ČR 


 21.11.2017    ECRM | Business Development Manager 


 21.11.2017    ISEKI-Food Association 


 16.11.2017    CzechInvest 


 16.11.2017    CzechInvest 


 16.11.2017    Forum zdravé výživy  


 16.11.2017    HSHMP  


 16.11.2017    KM EFSA 


 16.11.2017    www.eagri.cz 


 16.11.2017    www.eagri.cz 


 16.11.2017    ČTK 


 16.11.2017    iDNES.cz  


 16.11.2017    ČTK 


 16.11.2017    ČTK 


 16.11.2017    TA ČR 


 14.11.2017    CzechInvest 


 14.11.2017    CzechInvest 


 14.11.2017    CzechInvest 


 14.11.2017    Forum zdravé výživy  


 14.11.2017    SZÚ, CZVP 


 14.11.2017    KM EFSA 


 14.11.2017    www.eagri.cz 


 14.11.2017    www.eagri.cz 


 14.11.2017    www.eagri.cz 


 14.11.2017    Sdružení českých spotřebitelů 


 14.11.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 14.11.2017    ČTK 


 14.11.2017    ČTK 


 14.11.2017    ČTK 


 14.11.2017    BLL  


 10.11.2017    Miroslav Beneš, Hospodářská komora ČR  


 10.11.2017    Miroslav Diro, HK ČR 


 10.11.2017    Gate2Biotech 


 10.11.2017    SVS  


 10.11.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 10.11.2017    KM EFSA 


 10.11.2017    Markéta Ježková, MZe 


 10.11.2017    SZÚ 


 10.11.2017    SVS  


 10.11.2017    MZe