Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlávkový salát jako alternativa léků pro diabetiky
02.04.2020

SVS: Kontaminace potravních řetězců cizorodými látkami situace v roce 2019 – Informační bulletin č. 1/2020
02.04.2020

Jak posilovat imunitu výživou a co jíst v době koronaviru a karantény
02.04.2020

Jsou kuřáci a uživatelé tabáku vystavení vyššímu riziku infekce COVID-19?
02.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 17.12.2019    KM EFSA  


 17.12.2019    HSHMP  


 17.12.2019    Státní zdravotní ústav  


 17.12.2019    HSHMP  


 17.12.2019    KM EFSA  


 17.12.2019    Mgr. Dana Koubová 


 17.12.2019    SZÚ 


 17.12.2019     


 17.12.2019     


 17.12.2019     


 17.12.2019     


 17.12.2019     


 16.12.2019    Biotrin.cz 


 12.12.2019    Mgr. Dana Koubová 


 12.12.2019    Ing. Ivana Lepešková  


 12.12.2019    UKZÚZ  


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 12.12.2019     


 11.12.2019    Biotrin.cz 


 11.12.2019    HK ČR 


 11.12.2019    HK ČR 


 11.12.2019    HK ČR 


 11.12.2019     


 09.12.2019    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 09.12.2019    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 05.12.2019     


 05.12.2019    SZIF 


 05.12.2019    ÚKZÚZ  


 05.12.2019    Mgr. Dana Koubová 


 05.12.2019    SZÚ 


 05.12.2019    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 05.12.2019    KM EFSA  


 05.12.2019    VURV 


 05.12.2019    SVS