Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 27.09.2017    SZPI 


 27.09.2017    SVS  


 27.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    www.eagri.cz 


 27.09.2017    www.eagri.cz 


 27.09.2017    Markéta Ježková, MZe 


 27.09.2017    SZÚ 


 27.09.2017    SZÚ  


 27.09.2017    SZÚ 


 27.09.2017    Lidovky.cz 


 27.09.2017    ČTK 


 27.09.2017    ČTK 


 22.09.2017    CzechInvest 


 22.09.2017    HK ČR  


 22.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 22.09.2017    ÚKZÚZ 


 22.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 22.09.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 22.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 22.09.2017    ČTK 


 22.09.2017    iDNES.cz  


 22.09.2017    TA ČR 


 20.09.2017    www.eagri.cz 


 20.09.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 20.09.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 20.09.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 20.09.2017    ČTK 


 20.09.2017    ČTK 


 20.09.2017    TA ČR 


 20.09.2017    Centre for European Policy Studies  


 20.09.2017    TA ČR 


 20.09.2017    Ministerstvo pro místní rozvoj ČR  


 18.09.2017    CzechInvest 


 18.09.2017    HSHMP  


 18.09.2017    SZÚ 


 18.09.2017    MZe  


 18.09.2017    MZe 


 18.09.2017    SVS  


 18.09.2017    www.eagri.cz 


 18.09.2017    www.eagri.cz