Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.08.2017    Markéta Ježková, MZe 


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    ČTK 


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    TA ČR 


 21.08.2017    Forum zdravé výživy  


 21.08.2017    www.eagri.cz 


 21.08.2017    ČTK 


 21.08.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 21.08.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 21.08.2017    Bridge2Food 


 17.08.2017    HSHMP  


 17.08.2017    Úřad pro potraviny, MZe  


 17.08.2017    SVS  


 17.08.2017    HSHMP  


 17.08.2017    www.eagri.cz 


 17.08.2017    www.eagri.cz 


 17.08.2017    Markéta Ježková, MZe 


 17.08.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 17.08.2017    ČTK 


 17.08.2017    ČTK 


 17.08.2017    www.svet-potravin.cz 


 17.08.2017    iDNES.cz  


 15.08.2017    Biotrin.cz 


 15.08.2017    Miroslav Diro, HK ČR 


 15.08.2017    HSHMP  


 15.08.2017    Kaufland  


 15.08.2017    SVS  


 15.08.2017    SVS  


 15.08.2017    ČTK 


 15.08.2017    ČTK 


 15.08.2017    iDNES.cz  


 15.08.2017    www.eagri.cz 


 15.08.2017    www.eagri.cz 


 11.08.2017    Evropská komise  


 11.08.2017    SVS  


 11.08.2017    MZe 


 11.08.2017    SVS  


 11.08.2017    SVS